Home

COVID-19 UPDATE

In verband met alle Covid-19 (corona) maatregelen, zullen er voorlopig GEEN diensten of One80 activiteiten in het kerkgebouw zijn. De diensten zullen via livestream te zien zijn op Youtube. De diensten vinden wekelijks plaats op zondag om 11:00 uur en 18:00 uur. Klik op de link om naar het kanaal van de kerk te gaan.

https://www.youtube.com/channel/UC-5NBuRs3RBbFE6Bc2TghFg  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 06-13995511.

 

Evangeliegemeente 'De Deur Harderwijk' waar Jezus Christus levens verandert!

Hartelijk welkom bij Evangelie Gemeente De Deur in Harderwijk, een kerk waar door de kracht van God mensenlevens veranderen. Wij waarderen het dat u de moeite hebt genomen om onze website te bekijken. De bedoeling van deze site is u te helpen een begrip te krijgen van de levensveranderende kracht van Jezus Christus en uitleg te geven over onze kerk.

Centraal in onze boodschap is de geweldige liefde die God voor u heeft. Deze liefde is zo groot dat Hij zijn zoon Jezus Christus naar de wereld zond om voor uw zonden te sterven en op te staan uit de dood. U bent waardevol in Gods ogen en Hij geeft om u!
 

U bent van harte welkom op elke dienst of activiteit!

Iedere zondag organiseren wij kerkdiensten om 11.00 uur en 18.00 uur. De diensten zullen in verband met COVID-19 tot en met 6 april online te volgen zijn via livestream. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evangelie Gemeente De Deur via 06-13995511 of dedeurharderwijk@gmail.com.

Regelmatig organiseren we concerten, drama's, filmavonden en veel meer! Bekijk voor al onze activiteiten de agenda.